Fotoshoots en tarieven

Uniek Photo & Art is begonnen met dierenfotografie en het maken van abstracte portretten van dieren. Naar gelang werd ik steeds vaker gevraagd om ook eens de kinderen voor de lens te zetten. En toegegeven, ook dat is hartstikke leuk! Niet alleen de basic portretfoto’s van je kind zitten bij een standaard fotoshoot, we maken ook foto’s met vintage attributen. Dit geeft een leuke mix foto’s.

Ook voor een cakesmash fotoshoot kan je bij mij terecht, ingrediënten voor een shoot met absoluut enorm veel lol voor de kleine, jullie en mij: een 1 jarig kind en een taart!

Neem eens een kijkje in mijn portfolio’s.

HOE WERKT HET EN WAT KOST HET 

BASIC FOTOSHOOT

Bij deze fotoshoot worden er portretfoto’s gemaakt van je kind. Afhankelijk van de leeftijd kunnen we een leuk vintage attribuut gebruiken voor wat speciale foto’s.

Prijs: De fotoshoot kost € 110 inclusief 6 fotobestanden naar keuze met standaard nabewerking in web-formaat met logo.

 

 

BUITENLOCATIE

We zoeken een leuke locatie op, zoals het bos, het strand of het park.

Prijs: De fotoshoot kost € 130 inclusief standaard nabewerking. Je ontvangt 6 fotobestanden naar keuze in web-formaat met logo. Twee van de foto’s krijgen een speciale nabewerking zodat je ook iets bijzondere foto’s kan kiezen welke nét dat beetje extra sfeer hebben.

 

CAKESMASH FOTOSHOOT

Voor de cakesmash fotoshoot kan je kiezen voor twee varianten. De basic versie en de exclusieve versie. Bij de basic versie neem je zelf alles mee, de versiering van de achtergrond, de taart en wat je nog extra op de setting wilt. Bij de Exclusieve versie zorg ik voor de versiering. Je hoeft dan enkel zelf nog een taart te regelen!

Neem ook een setje schone kleertjes mee! Dat is veelal wel nodig na de cakesmash fotoshoot.


Prijs: De basic versie heb je al voor € 130 en de exclusieve versie voor € 150. Beide fotoshoots zijn inclusief standaard nabewerking, en inclusief 6 fotobestanden in web-formaat met logo.

ACHTERGRONDKLEUR

Bij een fotoshoot zit het gebruik van één achtergrondkleur inbegrepen, voor eventuele extra kleuren wordt € 10,00 extra in rekening gebracht, ongeacht het aantal gebruikte doeken. Meer informatie over achtergrondkleuren vind je hier.

TIPS

Poets alvast het snoetje van de kleine en neem eventueel een extra shirtje mee voor het geval dat het shirtje vies wordt! 

AANTAL KINDEREN

De genoemde prijzen gelden voor één kind. Heb je meer kinderen die je op de foto wilt hebben? De deelname van een extra kind aan de fotoshoot is slechts € 25 voor het tweede kind en verder.

Wat kan je verwachten van een fotoshoot?

  • Een fotoshoot duurt ongeveer een uur, kan wat korter zijn of wat langer;
  • Binnen 14 dagen zijn de foto’s klaar;
  • Nadat de nabewerking van de foto’s gereed is, zijn de foto’s te bekijken op een persoonlijke beveiligde pagina;
  • De fotobestanden worden via Wetransfer aan jou verstrekt. Ontvang je de foto bestanden liever op een USB stick en per aangetekende post? Dat kan! De extra kosten hiervoor bedragen € 17,95.

LAAT JOUW KIND VOOR DE CAMERA STRALEN!

Enthousiast geworden? Neem contact op voor meer informatie en de voorwaarden of om een fotoshoot te boeken.

Privacyverklaring en algemene voorwaarden

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW. Reiskosten bedragen € 7 tot 25 kilometer vanaf Kruiningen (hierbuiten reken ik € 0,29 per gereden kilometer). Ik vraag een aanbetaling van € 25. Zodra dit bedrag betaald is, is de reservering definitief. Prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. De foto’s worden geleverd nadat de volledige prijs van de fotoshoot is voldaan. Het volledige bedrag dient binnen 7 dagen na de fotoshoot te zijn betaald.

Op al mijn diensten zijn de privacyverklaring en algemene voorwaarden van toepassing. Raadpleeg de privacyverklaring en de algemene voorwaarden in de footer onderaan deze pagina.